Diners

Iedere locatie geschikt voor een culinair feestje

Thuis genieten van een uitgebreid diner, zonder zelf uren in de keuken te staan? Dat kan! Arno Smits Catering verzorgt diners op locatie vanaf 20 personen.

Ontdek meer

Bordjes met eten
Gedekte tafel

Thuis uit eten

Bij Arno Smits Catering draait het om beleving. Zien, proeven en prikkelen. Zien, door het wow-effect van de tafel, de ruimte of het gerecht. Proeven, door het beleven van smaak en structuur. En prikkelen met bijvoorbeeld geur, of juist het gebruik van mooie materialen en ingrediënten. Of we voor 20 of 200 gasten een beleving creëren, de passie blijft hetzelfde.

"We hebben heerlijk thuis getafeld, zelf de afwas werd gedaan!"

Hoe het werkt

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we vooraf uw wensen en de mogelijkheden. Met behulp van deze informatie stelt de chef vervolgens een menu op indien gewenst aangevuld met bijpassend wijnarrangement. Na uw goedkeuring starten wij met de voorbereiding.

Op de dag van het diner zijn wij ongeveer een uur voor aanvang van het diner aanwezig. In dit uur dekken wij de tafel en starten wij met het voorbereiden van de gerechten. De gehele avond worden u en uw gasten voorzien van een heerlijk diner. Na afloop laten wij alles vanzelfsprekend opgeruimd en schoon achter. Uiteraard verzorgen wij de gehele tafelaankleding: servies, glaswerk, bestek en linnen.

Buffetten

Assortiment

Barbecue

Assortiment

Hapjes

Assortiment

Lunch

Assortiment

Desserts

Assortiment

Seizoensbuffetten

Assortiment

Offerte aanvragen

Heeft een bezoek aan deze website uw feest- en eetlust aangewakkerd? 

Neem dan contact met ons op! We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Zodat we uiteindelijk een passende offerte kunnen maken. 

ontdek meer
Arno Smits Catering

Arno Smits Catering is dé cateraar van Oirschot en omstreken. Op persoonlijke en flexibele wijze stellen we samen met onze klant een gericht cateringaanbod op.

Wat kunnen we
voor u serveren?

Wij vertellen u graag over ons aanbod!

Contact opnemen

Arno Smits Catering
Moorland 3H
5688 GA Oirschot

T 0499-33 24 85
E info@arnosmits.nl