Culinaire totaalconcepten

Als beleving een grote rol speelt

Door onze jarenlange ervaring weten we van elk event een succes te maken. Ons uitgangspunt hierbij is: goed luisteren en de vraag door vertalen naar een culinair totaalconcept. Party catering voor iedere gelegenheid!

Ontdek meer

Bruiloft 5
Bruiloft 1
Bruiloft 6

Bruiloft

Een bruiloft. Bruisend of juist heel intiem? Wat de wens ook is, een bruiloft moet sprankelen. Wij ontwikkelen graag de jas die bij u past, net even wat anders dan de rest. Zodat we uw wensen tot leven kunnen brengen. Deze dag moet tenslotte onvergetelijk zijn èn blijven. 

U kunt ons inhuren als weddingplanners zodat wij uw dag van A tot Z organiseren. Uiteraard is het ook mogelijk om losse onderdelen bij ons af te nemen. Denk hierbij aan de lunch, het diner of de feestavond. Naast de verzorging van de eetmomenten zijn wij ook gespecialiseerd in het neerzetten van een bepaalde sfeer. Hieronder vallen decoratie, tentverhuur en andere originele ideeën die jullie dag(en) net even iets specialer maken!


Festival

Op zoek naar iets origineels? Overweeg dan eens onze foodtrucks. We beschikken over meerdere Vespa ape's, kleurrijke of stoere foodcorners en andere (te) gekke stands. In een handomdraai zetten we een sfeervolle setting neer. Het is zelfs mogelijk om hieraan thema's te verbinden. Wat dacht u van: een Amerikaanse hotdagwagen, het idyllische pizzawagentje, een hamburgerkraam, fish and chipscorner of de oud Hollandsche stamp- stoofpottenketels?

pizza stand
Gouden ei

Bedrijfsfeest

Van een strak georganiseerde klantendag tot een spetterend eindejaarsfeest voor medewerkers. Door onze jarenlange ervaring durven wij onze handen hiervoor gerust in het vuur te steken. Eigenlijk is alles mogelijk. We komen graag bij u op locatie langs om de mogelijkheden te bespreken. 

Cases

Arno Smits Catering is dé cateraar van Oirschot en omstreken. Op persoonlijke en flexibele wijze stellen we samen met onze klant een gericht cateringaanbod op.

Wat kunnen we
voor u serveren?

Wij vertellen u graag over ons aanbod!

Contact opnemen

Arno Smits Catering
Moorland 3H
5688 GA Oirschot

T 0499-33 24 85
E info@arnosmits.nl