Over Arno Smits Catering

Al twintig jaar is Arno Smits Catering een vertrouwde cateraar. Op persoonlijke en flexibele wijze stellen we samen met onze klant een gericht cateringaanbod op. Omdat geen klant hetzelfde wensenpakket heeft, staat persoonlijk contact en een klantvriendelijke aanpak bij ons centraal.

pand met logo

Al twintig jaar een bekend gezicht!

Een jubileumjaar

Twintig jaar is niet niks. Eenentwintig jaar oud was Arno Smits, toen hij in de schuur van zijn ouderlijk huis aan de Bestseweg een cateringbedrijf startte. Tien jaar later was daar een prachtig nieuw pand aan het Wilhelminakanaal. En daar op dat prachtige plekje bruist het nog steeds van de ideeën en energie. Want nu, twintig jaar na het begin, draait het bedrijf op volle toeren. Professionaliteit, kwaliteit en plezier staan voorop! 

"Arno Smits Catering: dé cateraar van Oirschot en omstreken!"

Mooi artikel

In Kektus Magazine vertelt eigenaar Arno Smits over 20 jaar catering, zijn ambities en zijn team. 

Koffie

Kopje koffie

Benieuwd hoe we werken, waar de keukenbrigade de hapjes in elkaar draait of behoefte aan persoonlijk gesprek? Kom dan eens op de koffie. En proef de sfeer van ons prachtige bedrijf van heel dichtbij. 

Bel ons!

Wij maken het graag smakelijk!

Bekijk hier ons aanbod en prachtige projecten!

Bekijk de cases

Arno Smits Catering is dé cateraar van Oirschot en omstreken. Op persoonlijke en flexibele wijze stellen we samen met onze klant een gericht cateringaanbod op.

Wat kunnen we
voor u serveren?

Wij vertellen u graag over ons aanbod!

Contact opnemen

Arno Smits Catering
Moorland 3H
5688 GA Oirschot

Bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.00-17.00 uur


T 0499-33 24 85
E info@arnosmits.nl