Vacature: Keukenhulp

Werk jij graag met je handen en heb je zin om aan de slag te gaan met diverse keukenwerkzaamheden? Lees dan verder!

Kerstbijeenkomst topic 3

Keukenhulp gezocht!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Keukenhulp – Uren in overleg

Arno Smits Catering verzorgt catering op zowel de particuliere als de zakelijk markt. Een jong enthousiast team verzorgt dagelijks creatieve en uitdagende foodconcepten in de gehele regio. Om je een voorbeeld te geven: dit loopt uiteen van streetfoodfestivals, bedrijfsfeesten en particuliere evenementen. Binnen ons leuke bedrijf hebben we een plek voor keukenhulp. En niet geheel onbelangrijk: we hebben aantrekkelijke werktijden!

Functieomschrijving

Voor de functie keukenhulp heb je geen ervaring nodig. Vind jij het leuk om gewoon lekker met je handen bezig te zijn en zie je werken in de keuken wel zitten? Dan moedigen wij je aan om te reageren. De taken die een keukenhulp uitvoert zijn zeer divers. De ene dag snijd je groenten en de andere dag sta je bij de afwas. Geen dag zal hetzelfde zijn. Ook het aantal uren stemmen we af in overleg. Ook leeftijd speelt geen rol.

Wat verwachten we van jou?

  • Dat je zin hebt om te werken en graag je handen uit de mouwen steekt
  • Niet vies bent van afwisselende taken
  • Naast een praktische, actieve en doelgerichte instelling vind je het leuk om te werken in een team dat nauw samenwerkt
  • Dat je naast hard werken ook houdt van een geintje

Waarom kies je voor werken bij Arno Smits?

  • We werken doorgaans van 9 tot 6.
  • Wij vinden jouw privéleven ook belangrijk. Daarom zoeken we altijd naar een gezonde balans tussen werk en privé.
  • We maken graag plezier want werken moet leuk zijn!
  • Bij ons is alles goed geregeld. Van je salaris (boven CAO) en vakantiegeld tot de secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelseten- en drinken, kerstborrel en een eindejaarscadeau.

Solliciteer!

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan horen we graag van je! Solliciteer vandaag nog via info@arnosmits.nl. Voor aanvullende informatie bel met Arno Smits of Sjoerd van Loon op 0499 332485. 

Arno Smits Catering is dé cateraar van Oirschot en omstreken. Op persoonlijke en flexibele wijze stellen we samen met onze klant een gericht cateringaanbod op.

Wat kunnen we
voor u serveren?

Wij vertellen u graag over ons aanbod!

Contact opnemen

Arno Smits Catering
Moorland 3H
5688 GA Oirschot

Bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.00-17.00 uur


T 0499-33 24 85
E info@arnosmits.nl