Zakelijke catering

Op zoek naar een zakelijke partner

Dagelijks werken wij voor bedrijven in de regio. Van bedrijfspresentatie, jaarlijkse kerstborrel tot private diners met zakenrelaties. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En dit alles verzorgen we met plezier en professionaliteit. 

Ontdek meer

Liebrand 4
Foodplein

Voor zakelijke catering heeft Arno Smits Catering geen standaard pakketten. Omdat de vraag zo divers is, horen we graag waarnaar u op zoek bent. Dat kan incidentele- maar ook catering op structurele basis zijn!

"Professioneel, zakelijk en bovenal smakelijk! Echt zeer tevreden."

Zakelijke catering op maat

Catering is maatwerk. En luisteren hierbij graag naar uw wensen. Een bezoek op locatie schuwen we niet. Zo voelen we de sfeer van het bedrijf en bekijken we de mogelijkheden. En die zijn eindeloos. Van eenvoudige borrel tot een thematisch concept voor een bedrijfsfeest tot in detail doorgevoerd. Want wij begrijpen ook, dat eten niet áltijd de hoofdrol speelt. Maar het uitganspunt blijft hetzelfde: aandacht en kwaliteit. 

Car 1
Kerkhof 5

We denken groots!

Van lunch, receptie, diner of feest. Of een totaal concept, compleet doorvertaald tot het gerecht. Hierbij nemen we graag de volledige organisatie uit handen. We kunnen alles regelen: aankleding, bloemen, meubilair, keukeninfrastructuur. Alles tot in de puntjes geregeld door deskundige medewerkers. 

Zakelijke catering hoeft overigens niet altijd groots te zijn. Voor iedere vraag hebben we aanbod.

Heeft u als zakelijke klant interesse in een buffet. Kijkt u dan gerust bij onze buffetten onder het kopje catering thuis. Hierin vind u al onze buffet mogelijkheden.

Bekijk hier al onze zakelijke projecten

Krijg gevoel bij wat we doen. Bekijk onze projecten tot in detail.

Neem een kijkje

Cases

Arno Smits Catering is dé cateraar van Oirschot en omstreken. Op persoonlijke en flexibele wijze stellen we samen met onze klant een gericht cateringaanbod op.

Wat kunnen we
voor u serveren?

Wij vertellen u graag over ons aanbod!

Contact opnemen

Arno Smits Catering
Moorland 3H
5688 GA Oirschot

T 0499-33 24 85
E info@arnosmits.nl